Abone Ol

No:309 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

FOX TV'nin heyecan dolu dizisi No:309 dün akşam 11. bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı No:309 12. bölüm fragmanını da yayınladı. Lale ve Onur arasında kıskançlık krizi yaşanıyor.

No:309 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

No: 309'un merakla beklenen 12.bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309'da bu hafta izleyenleri şaşırtacak bir gelişme yaşanacak. Onur ve Lale'nin büyük heyecanı ve eğlenceli sahneler yeni bölüme damgasını vuracak. İşte No: 309 12. bölüm fragmanıve son bölümde yaşananlar..

No: 309 yeni bölümde; Onur’un Lale’yi kıskanması aralarında bir inatlaşmanın başlamasına sebep olur.. Onur Lale’ye pahalı bir sürpriz hazırlar..Ama Lale’nin bu sürprize tepkisi hiç de beklediği gibi olmaz.. Bu arada Lale’nin iddiada kaybettiği yemeği hazırlamasının vakti gelmiştir. Evde baş başa hazırladıkları yemek onları yakınlaştırırken kınada Lale’yi güzel bir sürpriz daha beklemektedir..

No: 309 önceki bölümünde; Babaanne İsmet’in eve yerleşecek olması Lale ve Onur’u strese sokmuştur.. Aynı odada kalıp sürekli evli numarası yapmak zorunda kalacaklardır.. Bundan sıyrılmanın yollarını ararlar.. Bu arada düğün hazırlıklar tam gaz devam etmektedir. İsmet’in Onur ve Lale’yi yakınlaştırmak bir sürprizi daha vardır.. İkisini doğuma hazırlık kurslarına gönderir.

NO: 309 12. BÖLÜM FRAGMANI