Abone Ol

Kurtlar Vadisi Kaos geliyor

Necati Şaşmaz 19 Mayıs öncesi Ankara’da "Gençlik Merkezi" etkinliğine katıldı; burada yeni filmiyle ilgili açıklama yaptı.

Kurtlar Vadisi Kaos geliyor

Necati Şaşmaz ve Kurtlar Vadisi Vatan ekibi Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde bulunan Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün Bekir Develi moderatörlüğünde düzenlediği Gençlik Merkezi Günleri organizasyonu "Bi Dolu Gençlik Sohbetleri" etkinliğine katıldı.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Necati Şaşmaz hayranlarının sorularını yanıtladı.
Gençlere genç kalın mesajını veren Necati Şaşmaz, bütün olgunluklarla ve tecrübelerle her günü dolu dolu yaşayın, sahte mutluluklardan kaçınarak mutlu olduğunuz işleri yapın dedi. Ayrıca gülümseyerek "genç kalın bizi gençleştirin" mesajını verdi.

Gençlik Merkezi projesi için Gençlik ve Spor Bakanı’na teşekkür etti.

Necati Şaşmaz bu güzel Gençlik Merkezi projesi için Gençlik ve Spor Bakanı'na ayrıca teşekkürlerini ileterek şöyle konuştu :
"Babam muhakkak gez demişti. Bende 81 ilimizi gezdim. Gezdiğim her şehirde o bölgenin tatlısından kıyafetine davranış biçimlerine insanları gözlemlediğim zaman her birisinin ayrı bir mozaik olduğunu gördüm. Dedemin anlattığı bir hikayede davettekiler teşekkür ettikten sonra, dedem demiş ki asıl ben teşekkür ederim. Bu zaman içerisinde bu kadar kişiyi bir araya getirip burada toplandığı için. Bende burada bunu gördüm. 81 ilden gençlerimizi bir araya getirmiş ve burada birbirini tanıma fırsatı vermiş, sayın Bakanımıza gerçekten teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum ve bunların devamının gelmesini istiyorum."

Kurtlar Vadisi Vatan filmi 15 Temmuz gününü anlatıyor

Kurtlar Vadisi Vatan sinema filminin 15 Temmuz gününü anlattığını belirten Şaşmaz, o günün bir daha tekrarının olmaması temennisinde bulundu. Filmin gösterimi ile ilgili sonbaharda "Pek yakında" diyebileceğini söyleyerek, aksiyon sahnelerinin bol olduğunu ve ilk fragmanın Haziran ayı gibi yayınlanacağını belirtti. Ayrıca sürpriz isimlerin de Kurtlar Vadisi Vatan'da oynayacağı bilgisini verdi.
Aynı zamanda Şaşmaz, katılımcılar arasında bulunan 15 Temmuz gazisi gencin videosunu değerlendireceği müjdesini verdi.

Kurtlar Vadisi Kaos geliyor

Necati Şaşmaz yeni dizi ile ilgili gelen bir soruya, bütçesini karşılayacak bir kanal olması durumunda neden olmasın yanıtını vererek, dizinin isminin "Kurtlar Vadisi Kaos" olacağı cevabını verdi.

Gençlerin tüm sorularını yanıtlayan Necati Şaşmaz ve ekibi, fotoğraf çekimi sonrasında salondan ayrıldı.