Abone Ol

Fulya'nın katil zanlısı tutuklandı, dayısı serbest!

Antalya'nın Kaş'ta günlerdir aranan 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in cesedi bıçaklanarak öldürülmüş ve üzeri taşlarla örtülmüş halde bulunmuştu.

Fulya'nın katil zanlısı tutuklandı, dayısı serbest!

Katil zanlısı olarak Atilla M'nin ile kendisine yardım ettiği öne sürülen dayısı İsmail Ç. gözaltına alındı. Atilla M. tutuklandı, dayısı serbest kaldı. Atilla M'nin 2015'te Kırklareli Açık Cezaevi'nden firar ettiği ve arandığı öğrenildi. Bankacılık eğitimi alan, 6 dil bilen Fulya Özdemir'in babası, "Kızım yardım edebileceğini düşünmüş. Kızıma ’Bu adam tekin değil’ dedim. Kızım bana ’Herkes suç işleyebilir ama hata yapmış da olabilir’ dedi. Ona destek oluyordu. Eylülde bir daha geldim. Bazı eksikleri vardı onları giderdim. 30 bin lira borcu olduğunu söyledi. Bunu ödedim. Bu işleri bitirecekti. Hiçbir sorunu yoktu, Zürih’e gelecekti. Bazı eşyalarını götürecekti. Bu cinayet basit bir sevgili cinayeti değil, örgütlü bir iş olduğunu düşünüyorum" dedi.

Atilla M. önceki gece Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’nde yakalandı.

CEZAEVİ FİRARİSİ ÇIKTI!

Polis ekipleri Atilla M'nin yanı sıra, kendisine yardım ettiği öne sürülen dayısı İsmail Ç'yi de gözaltına aldı. Jandarma komutanlığındaki işlemlerinin ardından Lüleburgaz Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Atilla M. ile İsmail Ç. adliyeye sevk edildi. Bu arada, Atilla M'nin 2015'te Kırklareli Açık Cezaevinden firar ettiği ve o günden beri arandığı öğrenildi.

Atilla M., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kırklareli E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, İsmail Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ADLİYEDE KRİZ GEÇİRDİ

İsmail Ç.'nin sağlık sorunları dolayısıyla adliyede kriz geçirdiği, adliye görevlilerinin haber vermesi üzerine Lüleburgaz Adliyesi'ne gelen 112 acil servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.